Merge engine crashes ticket 1391970

hi,

I allready have a ticket for this, but we can’t find out why I get the error below.
when I run the print output one I see one of the merge engines crashing.
sometimes it works and sometimes it doesn’t

these are my settings:
system:
Windows 11 pro
16 gb i7

Designer:
Workflow: 2023.1.0.5741
designer: 2023.1.0.15090

image

[0006] W3001 : Error while executing plugin: HTTP/1.1 500 An unspecified error occurred which was caused by LoggedApplicationException: There was an error running the content creation process caused by ApplicationException: IPC communication error (CC1000009)
InputStream.read() returned 0 characters when trying to read 8000 bytes (SRV000022) (SRV000001)

error in designer:

An unspecified error occurred which was caused by LoggedApplicationException: There was an error running the content creation process caused by IPC communication error (CC1000009)
InputStream.read() returned 0 characters when trying to read 8000 bytes (SRV000001)

{“error”:{“status”:500,“message”:“An unspecified error occurred which was caused by LoggedApplicationException: There was an error running the content creation process caused by IPC communication error (CC1000009)\nInputStream.read() returned 0 characters when trying to read 8000 bytes (SRV000001)”,“parameter”:""}}

We get this a lot too and have never been able to figure it out. We were on V2021 and was hoping that it would be sorted with V2023 but doesn’t appear it is. We actually have a major problem with V2023 where if you have a few thousand records then the mapper doesn’t complete and just hangs.

So really commenting on this also to see if you get any response

today i was able to do some debugging.

We have this on two of our templates. one is input Json and one is CSV.

I think it has something to do with the design as i made the document from scratch.
the problem still appeared and I got the same behaviour in designer.
when I open the template it immediately crashes.
then I open it again, no problem.

I will start building the template again and try to figure out on what content it crashes.

keep you posted

it’'s very difiicult to test this because sometimes it works and sometimes it doesn’t

Would you be able to share the template via a DM or is it the same as you provided to our tech support department?

Hi Erik,

I just send you a reply.

Hi, do you have any solution to this ticket? We’ve got the same error when trying to produce pdf.

IPC communication error (CC1000009)
InputStream.read() returned 0 characters when trying to read 8000 bytes.

hi, I think this had to do with Windows 11.

If I stand correct this was the solution for my issue:

let field = record.fields.text;
let txt = "";
txt = field.replace(/(?:\r\n|\r|\n)/g, '<br>');
txt = txt.replace(/[\ufe00-\ufe0f]/ig, '');
results.html(txt);

the last replace replaces hidden characters.

@Erik can you confirm?

In Koen’s case it had to do with emojis+variation selectors in the data. Does you data contain emojis?

Thanks for the reply. We’ll check the data. But it seems to be a problem with too many

elements in a .

too may TD’s in a TABLE

It’s a bit challenging to pinpoint the problem without reviewing the data or template. I recommend contacting our Tech Support department and allowing them to examine both the data and template.

Erik