OL Learn

PDFs fail to render for large amount of records

Hello,

I have a template that calls a lot of images and uses multiple data sources. The data runs fine if it’s 50 records or under, but if I have more than that, I get the following error:

[0005] W3001 : Error while executing plugin: HTTP/1.1 500 Internal Server Error - An unspecified error occurred which was caused by LoggedApplicationException: There was an error running the output creation process caused by ApplicationException: Communication error (OUT000019)

I have tried both printing from Designer and sending through Workflow but I get the same results. I found a thread about this and it suggested to increase the memory usage in the WeaverEngine.ini. I opened that file but I couldn’t find -xmx in it. The instructions were:

[0005] W3001 : Error while executing plugin: HTTP/1.1 500 Internal Server Error - An unspecified error occurred which was caused by LoggedApplicationException: There was an error running the output creation process caused by ApplicationException: Communication error (OUT000019)

I am using the latest version of PresConnect.

Any help would be appreciated.

Thank you,

Hi @TSled,

If the error says “There was an error running the output process” there’s a chance that you’ll find more detailed error info in one of the logs at %UserProfile%\Connect\logs\Weaverengine

Let’s assume the output engine (aka Weaver) ran out of memory. There’s no need to edit an ini file to increase the amount of assigned memory, we have UI for that. For the designer, go to Window > Preferences > Engines. For the server, open the Connect Server Configuration application and look at the Engines tab.